Slide toggle

Isporuka

ZA KUPCE IZ REPUBLIKE SRBIJE

Vršimo isporuku na kućnu adresu za sve porudžbine na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom Post Express.

Isporuka porudžbina biće naplaćena po važećem cenovniku kurirske sluzbe Post Express koje zajedno sa uslovima možete pogledati na sledećem linku https://www.posta.rs/cir/alati/KalkulatorCena.aspx?vrPos=peSrb

Isporuka robe je 2-15 radnih dana,u zavisnosti od stanja na lageru i broja porudzbina za artikle koji moraju da se prave.

Kurir pošiljke donosi na adresu do 12h, a ukoliko Vam ne odgovara vreme isporuke u prepodnevnim časovima, u napomeni možete naglasiti do 19h.

 

ZA KUPCE IZ INOSTRANSTVA

Prilikom kreiranja porudzbine mozete odabrati uslugu slanja POST EXPORT sluzbom ili DHL sluzbom.

Ukoliko se opredelite za dostavu putem kurirske službe POST EXPORT cena slanja pošijke za Evropu je 15 EUR, ostale zemlje 25 EUR.

Očekivano vreme dospeća za svaku zemlju možete ovde proveriti https://www.posta.rs/cir/alati/KalkulatorCena.aspx?vrPos=paketIno&vrUsl=pex

 

Ukoliko se opredelite za dostavu putem kurirske službe DHL cena slanja pošiljke za sve zemlje je:

Do 5 poručenih artikala 3,290.00 dinara.

6-11 poručenih artikala 4,390.00 dinara.

12-18 poručenih artikala 6,942.00 dinara.

19-35 poručenih artikala 8,856.00 dinara.

36-51 poručenih artikala 13,200.00 dinara.

52-83 poručenih artikala 24,200.00 dinara.

 

Očekivano vreme dospeća za svaku zemlju možete proveriti ovde https://www.dhl.rs/exp-sr/express/tracking.html

Slanje pošiljaka putem DHL vršimo UTORKOM i PETKOM, a ukoliko neko želi da mu se pošalje taj dan (mora izvršiti porudžbinu do 08:30h, po Evropskom merenju vremena),ili sledeći dan, dodatni troškovi su 40 EUR.

Cena isporuke za porudžbine preko 200 EUR imaju besplatnu dostavu.

 

NAPOMENA:

Prikazano vreme isporuke je informativnog karaktera. Ne garantujem vreme isporuke naznačeno u tabeli. Tokom sigurnosnih provera pošiljka može biti zadržana radi bezbedonosne provere duže od očekivanog vremena , što odlaže planirano vreme dospeća.

Imajte u vidu da Vaša lokalna carina može tražiti od Vas da platite dodatne uvozne dažbine. Savetujemo vam da se o tome konsultujete sa carinskim organima u vašoj zemlji.